Mdam project :: Locatie

ONTSPANNEN LOCATIE

Een van de meest circulaire appartementengebouwen van Nederland vind je natuurlijk! in Monnickendam! Het ligt aan de waterrijke Pierebaan in de ontspannen, groene en gezellige wijk Binnengouw. Slechts enkele minuten fietsen van het oude centrum en de (jacht)haven. Op de voormalige Kohnstammlocatie worden 42 duurzame koopappartementen aangeboden. Gunstig gelegen ten opzichte van doorgaande wegen en openbaar vervoer. Met wijkvoorzieningen, winkels, horeca, de bibliotheek, een sportschool, het zwembad en een supermarkt op loopafstand. Wil je de stad in? Je bent zo met de bus of de elektrische deelauto in hartje Amsterdam!
BEREIKBAARHEID

M’DAM is zowel per (elektrische) fiets en auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. En wat prettig dat de bus straks voor de deur stopt!
Je hebt rechtstreekse busverbindingen van en naar Amsterdam, Purmerend en de dorpen in de buurt.

Kom je met de auto vanaf de drukke hoofdstad, dan neem je de N247 het prachtige Hollandse polderlandschap in en stap je binnen 20 autominuten voor de deur uit.
Parkeren doe je op het eigen parkeerterrein achter M’DAM. Ook Purmerend en Hoorn zijn slechts een halfuurtje verderop.
Voor een bezoek aan de unieke Waterlandse dorpskernen stap je natuurlijk lekker op de fiets, het meest duurzame én gezonde alternatief.

Kom je ook wonen in M'DAM?