Mdam project :: Appartementen


WONINGTYPEN

Stap je binnen in de appartementen in M’DAM, dan stap je binnen in een sfeervol appartement met een natuurlijk en authentiek karakter.
In de appartementen van 50 tot 100 m2 zorgen grote glazen puien voor een enorme hoeveelheid daglicht en een ruimtelijk gevoel.
De woonkamer met mogelijkheid tot open keuken biedt in veel gevallen uitzicht over het vele groen en het water rondom de Pierebaan.


Met een appartement in M’DAM koop je een modern appartement. Uitgevoerd in duurzame en natuurlijke materialen, all-electric en maximaal geïsoleerd.
Bekijk hieronder de verschillende woningtypen.


Bekijk hier de verkoopkrant


Type VS-1

3-kamer appartement

Woonoppervlakte circa 78 m2

Bekijk type VS-1

Type VS-2

4-kamer appartement

Woonoppervlakte circa 100 m2

Bekijk type VS-2

Type VS-3

3 kamer hoekappartement

Woonoppervlakte circa 78 m2

Bekijk type VS-3

Type VS-4

4-kamer appartement

Woonoppervlakte circa 100 m2

Bekijk Type VS-4

Type GK-1

2-kamer appartement

Woonoppervlakte circa 50 m2

Bekijk Type GK-1

De Verkoopkrant

Editie Zomer 2020

Bekijk de verkoopkrantKOM JIJ OOK WONEN IN M'DAM?HOUT: BIJZONDER EN GEZONDER

Hout reguleert vocht, is sterk isolerend en heeft een positieve werking op de mentale gesteldheid van de mens. Bouwen met hout maakt je huis dus niet alleen bijzonder… Maar is ook gezonder.

Lees meer..

ZEER ENERGIEZUINIG

Maak in M’DAM een keuze voor later. Bij de bouw van M’DAM wordt gebruik gemaakt van eerlijke en duurzame materialen. Het wordt het meest circulaire appartementengebouw van Nederland.

Lees meer...

CENTRALE LOCATIE

Het meest circulaire appartementengebouw van Nederland vind je natuurlijk! in Monnickendam! Het ligt aan de waterrijke Pierebaan in de ontspannen, groene en gezellige wijk Binnengouw.

Lees meer...