Mdam project :: Verkoop

INFORMATIE VOOR KOPERS

Je bent natuurlijk benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat. Je vindt straks alle informatie over de 42 koopappartementen online. Helaas kunnen we in verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 geen fysieke verkoopbijeenkomst organiseren. De verkoop zal daarom alleen online plaatsvinden.

Natuurlijk! Meld je aan

Wanneer je je hebt aangemeld als geïnteresseerde voor de koopappartementen dan ontvang je - zodra de verkoopdatum bekend is - per mail een uitnodiging voor de start online start verkoop (zie ook Planning)! Vanaf dat moment kun je je via een online formulier inschrijven voor max 5 bouwnummers. De inschrijftermijn is circa 1 week. Daarna worden de appartementen toegewezen.

Toewijzing

De 42 koopappartementen worden bij de start van de verkoop in de eerste toewijzingsronde, exclusief aangeboden aan personen met een binding aan de gemeente Waterland (ingezetenen, personen met economische of maatschappelijke binding en starters). Ingezetenen van de kern Monnickendam krijgen hierbij voorrang.

Categorieën indeling - volgorde bij toewijzing:

Categorie 1

  • Ingezetenen van gemeente Waterland, die starter op de woningmarkt zijn of die een woning in de sociale sector achterlaten
  • Maatschappelijk gebondenen aan de gemeente Waterland, die starter zijn op de woningmarkt of die een woning in de sociale sector achterlaten

Categorie 2

  • Overige ingezetenen van de gemeente Waterland;
  • Overige maatschappelijke gebondenen aan de gemeente Waterland.

Categorie 3

  • Economisch gebondenen aan de Gemeente Waterland.

Categorie 4

  • Overige belangstellenden.


Ben jij de gelukkige en krijg je een appartement toegewezen? Dan word je gebeld door een van onze verkoopadviseurs voor het maken van een afspraak. Je krijgt daarbij een optie van enkele dagen op een bouwnummer. In een persoonlijk verkoopgesprek krijg je toelichting op het plan en het appartement. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Is het appartement helemaal naar je zin dan wordt het koopcontract opgemaakt. Voor het aanvragen van je hypotheek heb je circa 6 weken. Zijn ook alle financiën rond dan word je z.s.m. eigenaar van een prachtig duurzaam appartement.



Meerwerk

Natuurlijk! zijn er ook nog persoonlijke meerwerkopties, waarmee je je appartement helemaal naar je zin kunt maken. Hier wordt tijdens het gesprek ook toelichting op gegeven. Daarna ga je je keuzen maken.

Woningborg Garantie

De appartementen M’DAM vallen onder de garantie van Woningborg. Het Woningborg-certificaat biedt je als koper van een nieuw huis altijd twee vaste vormen van zekerheid. Je krijgt zekerheid voor de afbouw van je huis als de aannemer failliet zou gaan en je krijgt een herstelwaarborg waarbij de kwaliteit van je huis tot 6 jaar en 3 maanden na oplevering gegarandeerd is. Bij bepaalde ernstige gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Alle informatie vind je bij de contractstukken.





Kom je ook wonen in M'DAM?